Fönsterbyte

Nya fönster med tio års garanti

Fönsterbyte

fönster

FÖNSTERBYTE KRÄVER KUNSKAP OCH ERFARENHET

Ett fönsterbyte är ett omfattande arbete som ställer höga krav på hantverksskicklighet och erfarenhet. Hur arbetet går till varierar beroende på vilken typ av fasad det handlar om och hur de befintliga fönstren är monterade. Vi har egna montörer med lång erfarenhet av fönsterbyten.

Här går vi igenom processen

  • Det är du som bestämmer vad som ska bytas och hur det ska monteras innan du skriver en order. Eftersom ingen fastighet är den andra lik, så kan detta se ut på ett flertal olika sätt.
  • Vi levererar fönster, dörrar och monteringstillbehör till er bostad till ett förutbestämt datum som vi har kommit överens.
  • Innan dess har vi hört av oss till er för att bestämma tid för en montering, och hur lång det kommer att ta för oss att genomföra det. Innan arbetet inleds kommer vi även överens om i vilken ordning monteringen ska genomföras.
  • Sedan inleds det praktiska arbetet med fönsterbytet. De gamla fönstren tas ut och de nya sätts på plats. Vi drevar fönster och dörrar, smygar och foder sätts på plats. Till sist monteras fönsterbleck på utsidan.
  • När monteringen är klar görs en slutbesiktning och garantibevis överlämnas. Vi tummar aldrig på kvaliteten och våra kunder får 10-års garanti på utfört arbete. När alla parter är nöjda med både fönster och montering sänder vi faktura.

  

Tillverkning

Våra fönster tillverkas i Småland (Osby, Nybro, Mariannelund), i Viksjö i Hälsingland samt i Gdansk (Polen) på några av Sveriges och Europas modernaste produktionsanläggningar. Garanterat hög kvalitet. 

ROT-avdrag

Utnyttja ROT-avdraget! Då kommer fönsterbytet att bli en ännu bättre investering. Du har möjlighet till en skattereduktion på arbetskostnaden på upp till 30 procent av arbetskostnaden upp till en viss summa. Med denna skattefördel har du råd att anlita en kompetent företagare som verkligen behärskar jobbet. Och du behöver inte oroa dig för en massa tidsödande pappersarbete – vi gör ROT-avdraget direkt på fakturan.

Finansiering

Vi kan även hjälpa till med finansieringen av ditt fönsterbyte. I samarbete med Wasa Kredit kan vi erbjuda en fördelaktig avbetalningsplan, där du själv bestämmer vilket upplägg som passar dig själv bäst. Du kan handla nu och betala av månadsvis, lägga upp en egen plan eller slutbetala när du vill. Valet är ditt.

Lyft ditt hus med ett fönsterbyte – och spara på energin!